lukasz zt Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Witam kupilem ostatnio figurkę M-model Panzergrenadier. I nie wiem jakie kolory sa potrzebne to jej pomalowania. Jesli jest ktos tak uprzejmy to prosze o podanie farb lub jakis fotek z gory dziekuje. http://www.m-model.pl/iiwojna/35029.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 A jakich farb używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz zt Napisano 29 Września 2007 Autor Share Napisano 29 Września 2007 Tamiya, model master lub pactry akrylowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Hej.. Ja mam niedługo dostać zestaw żołnieżyków Panzergrenadier'ów z Italerki to jak Ci pasuje to podeśle co trzeba w poście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Cześć ! ! ! Pragnę dotrzymać obietnicy i odświeżyć (jeżeli jeszcze tego potrzebujesz?)... Oto następujące kolorki: -Broń typu mp-40, i takie tam to Gun Metal -Twarz myślę wg. swojego frasunku ale ja mam podany kolor Skin Tone -Flat Black to między innymi buty paski na klacie i plerach -I jedno z ważniejszych Medium Green to będzie mundur, hełm -Dark Tan to ładnownice, hlebak -Military Brown to będzie manierka, trzonek granata, Mauser k98 Co do malowania ogółem figurek to ostatnoi pokazał się na forum temat więc łatwo go znajdziesz dla potrzeby...Ja malując pokryłem to podkładem "flat black" i dopiero kolory te normalne. Pozdrawiam i czekam na jakieś fotki z prac nad armią... PS: Sorki że nie podałem ci numeracji dokładnej farb ale ja używałem tych których miałem na składzie i nie każda to ten sam identyczny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Poszukaj zdjęć w necie i mieszaj farby. materiał płowieje, pochodził z różnych partii i materiałów składowych to taka trochę wolna amerykanka ale w pewnych ogólnych ramach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi