domuzyn79 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Witam kolegów. Chciałbym przedstawić nowy nabytek.. buldożer.Niestety nasz rynek modelarski strasznie cierpi z powodu braku takich modeli.Trudno jest zdobyć ekstra modele naczep, koparek czy ciągników specjalistycznych. Jak są to ceny są astronomiczne. Mi udało się nabyć z pomocą kolegi taki model i jestem mu za to bardzo wdzięczny twoje zdrówko Oki wracam do przedstawienia : 1)Pudło: ,, , 2)Instrukcja: ,, ,, 3)Wypraski: ,, ,, ,, Tak o to model się prezentuje. Jak będę się za niego zabierał, to umieszczę relacje pozdrawiam SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Ooo cudeńko szkoda że nie dostępne w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 a ile taki sprzęcik kosztuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Hmm sprzęcik był ściągnięty z zagranicy (austria) a kosztowało mnie to 200zł. W Polsce nie jest osiągalny z tego co ja wiem. Jeszcze of koz z US można ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Zgodze się z Tobą. Takie modele są bardzo ciężko osiągalne a wręcz ich zdobycie graniczy z cudem. Niestety ja np nie moge sobie pozwolić na sprowadzenie modelu z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Będziesz go brudził, czy zostawisz czysciutki Już sobie wyobrażam jak będzie stał na niskpodwoziówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 I jeszcze ten napis Over Size Load :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Bardzo chciałbym go przybrudzić Ale jeszcze nie wiem jak to do końca zrobię Ostatnio na forum widziałem jak kolega delikatnie wybrudził ciągnik nieźle się to prezentowało myślałem, żeby przybrudzić go normalnie błotem no zobaczymy jeszcze naczepa do gabarytów już czeka (jeszcze nie sklejona) ale czeka Będzie niedługo też w inbox TORNADO POZDRAWIAM SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi