Dumo Napisano 5 Października 2007 Autor Share Napisano 5 Października 2007 A jeszce felgi sprzedają na ehobby i na allegro widziałem pare zestawów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 A jeszce felgi sprzedają na ehobby i na allegro widziałem pare zestawów... Dzięki za pomoc:) Może jutro dostanę 2 auta RC to się wymontuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 BMW - spoko VW - ... jak można tak spi****** taki model... bez obrazy ale to "wiejski tuning" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 BMW-SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!! GOLF-Bez obrazy to zalatuje wiochą na kilometr!!! SKYLINE-Fajny Najbardziej podoba mi się BMW POZDRAWIAM Bartini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Piękna ta bestia CZYLI NISSAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy ja wiem czy taka piękna ... moze to wina fotek , ale jak tu patrze na nissana to kicha bez urazy , ale mi sie wydaje ze to te fotki , bo wogóle nie moge ocenić lakieru ... a i przydały by sie troche wieksze felgi w nissanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Nissan jst do Driftu, więc za dużych mieć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Według mnie Golf pomalowany pędzelkiem lakierem do paznokci typu brokat - widoczne w nim płatki zapchałyby aerograf... Poza tym lakier typu kameleon inaczej wygląda np. tak: http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=46&products_id=2408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Nissan jst do Driftu, więc za dużych mieć nie może Te to wyglądają na jakieś 15". Do 19" może wkładać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Aha, nie wiem nie sklejałem samochodów i nie mam rozeznania w wielkościach felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Według mnie Golf pomalowany pędzelkiem lakierem do paznokci typu brokat - widoczne w nim płatki zapchałyby aerograf... Golf jest malowany farbami motip flip-flop, lakierem motip z płatkami i clear'em także motipu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi