Wittmann Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Figurka Powstańca warszawskiego w skali 1/35 firmy TORO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 No przydał by się jakiś wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 można by się było o wash pokusić ale i tak mi się podoba, a już zwłaszcza tematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Ja bym proponował zmyć farbe pomalować na nowo i zrobić cieniowanie i lekki kurz na butach....bo figurka ogólnie jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 Ja bym proponował zmyć farbe pomalować na nowo i zrobić cieniowanie i lekki kurz na butach....bo figurka ogólnie jest dobra nie.. nie jest :] a pomysł ze zmyciem farby świetny ale przydało by się jeszcze popracować skalpelem :] dłonie wyglądają tragicznie :] coś ze spodniami też można by zrobić, żeby podkreślić obecność 2 nogawek zamiast jednej "miniówy" lekkiego kurzu na butach to bym nie robił.. w kanałach kurzu raczej nie ma.. a te brązowe ślady na całej figurce to ma być rozsmarowane fekalia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Listopada 2007 Share Napisano 9 Listopada 2007 Sten nie był srebrny. Był czarny, a jego polski odpowiednik ciemnostalowy (podobnie jak Błyskawica). Na poniższym zdjęciu widać najpopularniejsze odmiany Stena czasu wojny. Sten Mk.II (taki w jaki uzbrojony jest twój Powstaniec), Sten Mk.III i Sten Mk.V Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi