msegen Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Witam. Proszę komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 No no, spore postępy poczyniłeś od czasu BFa malowanego plakatówkami pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 No coz msegen, umiejetnie ominales tym razem problematyke malowania. Ogolnie moze byc. Szkoda jednak tego niedokonczonego Messerschmitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 30 Września 2007 Autor Share Napisano 30 Września 2007 Aha zapomniał bym. oto jak wklejałem naciągi/olinowanie do modelu, nie wiem czy wszystkich modelach się to sprawdzi, ale w modelach takich jak ten na pewno a tak zawiązywałem supeł na kołeczku przy pomocy imadełka modelarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Po pierwsze - brawa za tematykę A teraz : - Śmigło na pewno nie było czerwone - Burty kabiny jak wyżej - Opony samolotów z tamtego okresu były szare , nie czarne - naciągi wykonuj np. z żyłki wędkarskiej - uzyskasz lepszy efekt PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Sam robię Dr.I ale troszkę mniejszego , co do naciągów , to dlaczego nie pończocha , tylko jakieś dziwne „nitki” . Tu masz przykład w skali 1:72 , ale do większych też da się zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi