obgc Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 Witam jestem nowy na tym forum i jestem fanem amerykanów w skali 1/24, 1/25, chcialem zaprezentować mój model Bluesmobile lub jak kto woli 74 Dodge Monaco, jest to mój pierwszy odlew, tzn stworzenie konwersji i odlewy budy zderzaków itp.Skala oczywiscie 1/25 ...co do modelu porobiłem troche wgniotów na budzie, lakier to modelmaster satin black, recznie robione napisy . ... tutaj wersja cywilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Model bardzo fajny tylko nie ten dział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Co jest złego w tym dziale? Pozdrawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Fajny pomysł. Dodaj jeszcze głośnik i tych dwóch "palantów" i będzie komplet. A no i koniecznie: od 1min 4s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi