Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Witam Mam taki oto model : http://www.mojehobby.pl/products/General-Dynamics-F-16C-Block-52-Tigermeet.html Czy dało by radę zrobić z niego Polskiego Jastrzębia ? I jeśli tak, to jakie przeróbki by mnie czekały ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Na pewno kalkomania nic więcej niewiem sory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Na pewno kalkomania nic więcej niewiem sory... Toś Amerykę odkrył. Brawa za spostrzegawczość, sam bym na to nie wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Trzeba dorobić zasobnik na spadochron, parę antenek, przetłoczenia przedniej pokrywy podwozia są niepoprawne. Wlot powietrza, silnik i koła są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Trzeba dorobić zasobnik na spadochron, nie trzeba, są w zestawie nawet dwa zasobniki. Revell przewidział je do wersji A. Wystarczy zrobić przeszczep w stateczniku wersji C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Tak, nieprecyzyjnie się wyraziłem. To samo robię w swoim. Trzeba jednak sporo doszpachlować, A jest za wąski do C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 W tym przepaku są dwa komplety kół. Jedne z nich są bardziej podobne do naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 Dzięki Panowie, o to mi chodziło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi