Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Witam Mam taki oto model : http://www.mojehobby.pl/products/General-Dynamics-F-16C-Block-52-Tigermeet.html Czy dało by radę zrobić z niego Polskiego Jastrzębia ? I jeśli tak, to jakie przeróbki by mnie czekały ? Pozdrawiam Cytuj
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Na pewno kalkomania nic więcej niewiem sory... Cytuj
Czesio Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Na pewno kalkomania nic więcej niewiem sory... Toś Amerykę odkrył. Brawa za spostrzegawczość, sam bym na to nie wpadł. Cytuj
karambolis8 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Trzeba dorobić zasobnik na spadochron, parę antenek, przetłoczenia przedniej pokrywy podwozia są niepoprawne. Wlot powietrza, silnik i koła są OK. Cytuj
Cinekf1 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Trzeba dorobić zasobnik na spadochron, nie trzeba, są w zestawie nawet dwa zasobniki. Revell przewidział je do wersji A. Wystarczy zrobić przeszczep w stateczniku wersji C Cytuj
karambolis8 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Tak, nieprecyzyjnie się wyraziłem. To samo robię w swoim. Trzeba jednak sporo doszpachlować, A jest za wąski do C. Cytuj
karambolis8 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 W tym przepaku są dwa komplety kół. Jedne z nich są bardziej podobne do naszych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi