Mr. Klasa Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Zacząłem powoli sklejać ten model. W tej chwili pracuję nad wnętrzem. Oto, co mam zrobione: Drobnicę z kabiny pilotów i z nosa bombowca: IMG_2986 by Mr. Klasa, on Flickr Pomalowałem podkładem wydechy, karabiny, podstawy wieżyczek, siedzenia i drzwi od komory bombowej: IMG_2977 by Mr. Klasa, on Flickr To samo zrobiłem z podłogami, dolną wieżyczką i komorą bombową: (rozczarowałem się trochę, bo za komorą bombową nie ma nic ) IMG_2979 by Mr. Klasa, on Flickr Zamaskowałem: -okna od kabiny pilotów, -nos bombowca, -"okno dachowe" za komorą bombową, -górną wieżyczkę. IMG_2985 by Mr. Klasa, on Flickr Pokryłem podkładem połówki kadłuba: IMG_2984 by Mr. Klasa, on Flickr Wczoraj pomalowałem połówki kadłuba i ich "zawartość" farbą vallejo air "interior green". IMG_2999 by Mr. Klasa, on Flickr IMG_2998 by Mr. Klasa, on Flickr Tak samo postąpiłem z Tylnym stanowiskiem strzeleckim, siedzeniami i gniazdami wieżyczek. Pomalowałem też dolną przednią wieżyczkę: IMG_2994 by Mr. Klasa, on Flickr Tu widać pomalowane wydechy, karabiny i drzwi: IMG_2991 by Mr. Klasa, on Flickr To na razie wszystko. Spróbuję dorobić w środku więcej detali, zrobię bomby, ogólnie jeszcze to "upiększę". Reszta zdjęć jest tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Mam ten model. Kiedy wyszła B-17 z Revelle miałem uczucie, ze kupno B-17 z Academy było błędem taktycznym. I pewnie było. Niemniej Model Academy nie jest zły i mimo kilku błędów może wyglądać bardzo atrakcyjnie. Ma delikatniejszą strukturę powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi