Dark Star Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Witam, Jestem nowy na tym portalu, więc proszę o wyrozumiałość Zacząłem składać Scanie R620 Topline, będzie to mój drugi model z kategorii Truck:) Dużo czytałem i podglądałem na różnych forach tak jak to zalecają przed jakimkolwiek zaczęciem prac:) Nie jest to moja pierwsza przygoda z modelarstwem, lecz powrót do niego z czego bardzo się cieszę, mam nadzieję że koledzy i koleżanki tu będą służyli dobrymi radami no i oczywiście uwagami co do pracy,czym więcej tym lepiej, złych dobrych, każda jest cenna:) moim zdaniem model bardzo ładny i ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Pierwsze prace ruszyły już jakiś czas temu, na razie mało tego ale jak wiadomo modelu nie składa się jeden dzień chociaż pewnie są i tacy:P Generalnie dopiero zacząłem, ale fotki będę starał się wrzucać na bierząco generalnie jeszcze kilka poprawek i będziemy malować podkładem w między czasie zająłem się silnikiem, który chciałbym zrobić coś na wzór tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Prosił bym o zdjęcia w lepszym świetle. Rama utoneła w cieniu. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Troche mnie nie bylo, przygotowania do ślubu sa bardziej czasochłonne niż modelarstwo:) Mało zdziałalem od tamtego momentu ale aktualizacje jaka zawsze wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Witam , dawno mnie nie było, prace dalej trwają, co prawda nie mam zdjęć kiedy pracowałem nad silnikiem, ale tak to wygląda do tej pory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 15 Listopada 2014 Autor Share Napisano 15 Listopada 2014 Postaram sie moze jutro wrzucić lepsze i więcej zdjeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Na razie ładnie ci to idzie bardzo estetycznie tylko mogłeś troszkę ubrudzić silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Na tym ostatnim zdjeciu rama wyglada naprawde dobrze, czysto wszystko i ogolnie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 17 Listopada 2014 Autor Share Napisano 17 Listopada 2014 Dwa dodatkowe zdjęcia. To tyle, dłubie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Ten czarny mat wyglada pieknie, szczegolnie z taka kolorystyka silnika. Bedzie piekny model bez dwoch zdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Dołączam się do zachwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kangurek Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Witaj Dark Star Napisz proszę co to za farbka jest ta czarna muszę ją mieć. Fajnie ci idzie robota Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Star Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 Farba Den Braven Czarny Mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi