Raadko Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Fajnie ale niektóre mundury się świecą poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Ale oczy , mundury wchodzą na skórę, a nie me ani washu, co ten typeczek robi z tą liną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raadko Napisano 26 Lutego 2014 Autor Share Napisano 26 Lutego 2014 Typeczek linę ciągnie, bo raczej nie da się pchać Ludkowie trochę błyszczą, ale to w miejscach gdzie mundurów nie ma, spoceni są. Co do washu - jak zrobię to wrzucę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Lutego 2014 Share Napisano 26 Lutego 2014 Widzę że obsługa ma nowe czyściutkie mundurki,a sprzęt właśnie wyjechał z fabryki,a po tym został gruntownie umyty .Sprzęt musi nosić ślady eksploatacji,a żołdaki brudne i wypłowiałe mundury. Hełmy też raczej nie powinny być w kolorze mundurów. Jestem pod wrażeniem ich wilczych oczu Zainwestuj w kalki Archera "gałki oczne", co do łosza i brudzingu polecam specyfik AK 022 "Africa dust effect" kupiłem i jestem z niego mega zadowolony nadaje się do brudzenia sprzętu jak i ludków.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi