triadabor Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Po dłuższej przerwie ,czyli ponad 1,5 rocznych remontach w domu jak twierdzi moja żona(dla mnie była to przebudowa)ruszam z takim projekcikiem. Jak na razie wszystko poskładane na sucho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 To był mój pierwszy model w życiu. Zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 Dzięki Grzegorz za wsparcie,czytałem że ten model wybrał Ci jaja .Już widzę że jest w nim dużo niedociągnięć,ale jakoś może damy rady T-90 odlotowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Jakich niedociągnięć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tromp Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Witam! Po mojemu na wieży brakuje-i sądząc po braku zaznaczonych do montażu miejsc, brakować będzie-trochę klamotów obok doghouse'a, punkty montażu anten w oryginale są trochę inne, aplikacja pancerza "dużej" wieży zbyt wyraźna, lewa burta niedokładnie zdetalowana-to tak z pamięci, na szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Dzięki Tromp za wskazówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tromp Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Nie ma sprawy-modelu nie znam, robię mało i w 72. M1A1HA z Revella robiłem w mojej skali parę lat temu, było tych klamotów więcej-odlanych. Generalnie, poszperaj po zdjęciach w necie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadabor Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Pytanie do kolegów może ma ktoś na zbyciu lufę RB-Model 35B106 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts