triadabor Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Po dłuższej przerwie ,czyli ponad 1,5 rocznych remontach w domu jak twierdzi moja żona(dla mnie była to przebudowa)ruszam z takim projekcikiem. Jak na razie wszystko poskładane na sucho. Cytuj
Gość Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 To był mój pierwszy model w życiu. Zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie Cytuj
triadabor Napisano 23 Lutego 2014 Autor Napisano 23 Lutego 2014 Dzięki Grzegorz za wsparcie,czytałem że ten model wybrał Ci jaja .Już widzę że jest w nim dużo niedociągnięć,ale jakoś może damy rady T-90 odlotowa Cytuj
Tromp Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Witam! Po mojemu na wieży brakuje-i sądząc po braku zaznaczonych do montażu miejsc, brakować będzie-trochę klamotów obok doghouse'a, punkty montażu anten w oryginale są trochę inne, aplikacja pancerza "dużej" wieży zbyt wyraźna, lewa burta niedokładnie zdetalowana-to tak z pamięci, na szybko. Cytuj
Tromp Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Nie ma sprawy-modelu nie znam, robię mało i w 72. M1A1HA z Revella robiłem w mojej skali parę lat temu, było tych klamotów więcej-odlanych. Generalnie, poszperaj po zdjęciach w necie Cytuj
triadabor Napisano 24 Lutego 2014 Autor Napisano 24 Lutego 2014 Pytanie do kolegów może ma ktoś na zbyciu lufę RB-Model 35B106 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi