triadabor Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Po dłuższej przerwie ,czyli ponad 1,5 rocznych remontach w domu jak twierdzi moja żona(dla mnie była to przebudowa)ruszam z takim projekcikiem. Jak na razie wszystko poskładane na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 To był mój pierwszy model w życiu. Zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Dzięki Grzegorz za wsparcie,czytałem że ten model wybrał Ci jaja .Już widzę że jest w nim dużo niedociągnięć,ale jakoś może damy rady T-90 odlotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Jakich niedociągnięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Witam! Po mojemu na wieży brakuje-i sądząc po braku zaznaczonych do montażu miejsc, brakować będzie-trochę klamotów obok doghouse'a, punkty montażu anten w oryginale są trochę inne, aplikacja pancerza "dużej" wieży zbyt wyraźna, lewa burta niedokładnie zdetalowana-to tak z pamięci, na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Dzięki Tromp za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 24 Lutego 2014 Share Napisano 24 Lutego 2014 Nie ma sprawy-modelu nie znam, robię mało i w 72. M1A1HA z Revella robiłem w mojej skali parę lat temu, było tych klamotów więcej-odlanych. Generalnie, poszperaj po zdjęciach w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 24 Lutego 2014 Autor Share Napisano 24 Lutego 2014 Pytanie do kolegów może ma ktoś na zbyciu lufę RB-Model 35B106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi