Prinfoo Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Piękne autko Sto razy lepsze niż w realu ;) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Brawo Jak juz wspominalem, patrze i ide schowac sie do szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Dzięki Panowie Ostatnie detale przed galerią. Pomalowałem nakrętki na felgach na czerwono, dodałem wycieraczki, tablice ( tymczasowa ) i klosze ( tylne przyciemnione ): Pozdrawiam i zapraszam do galerii -> viewtopic.php?f=73&t=42775 Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingsizeking1980 Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reptyle89 Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Tomku, kolejny świetny model z pod Tojej ręki Wszystko do siebie pasuje stylistycznie, tył Hondy mi się strasznie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi