Mirek-M128 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Witam. Nie miałem do czynienia jeszcze z drewnianym pokładem w tej skali więc chciałem Was zapytać jaka jest grubość takiego pokładu czy nie powstaje duży uskok i czy wogóle opłaca się brnąć w to w takiej skali? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Witaj, Grubosc ok 0,25mm Czy widac uskok ? wg mnie widac bardzo. Sporo elementow wyposazenia pokladowego "ginie" w tej grubosci. Niewatpliwa zaleta jest fajna struktura. Ale z kolei tez czesto źle jest pokazany podział deskowania. Jest w dziale okretowym kilka watkow z drewnianymi pokladami, ktore wygladają super. Moja rada: Albo malowac oryginalny poklad albo zakladac drewniany ale docinany z kawalka - bez otworow na wyposazenie i odtwarzac wyposazenie pokladowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Czyli wychodzi na to że trzeba troszkę kombinować. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi