KędzioR_vo Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Witam, wrzucam kolejną figurkę do mojej powoli rozrastającej się armii Haqqislamu. Miniaturka była malowana w ramach "pojedynku malarskiego" na forum oficjalnym i są tam fotki WiPów, choć z samego pojedynku to mało wyszło ;) Mój infiltrator ma ksywę Lampart i to starałem się pokazać na jego smaczku - a wyszło takowo: Tutaj można zagłosować na CoolMini: http://www.coolminiornot.com/352222 No i co tu się dużo rozpisywać - infiltracja jest w modzie ;) Kolejny koleżka niedługo, a na razie Haqqislam prezentuje się w ósemkę: Więcej zdjęć dla wybitnie zainteresowanych lub znudzonych pracą biurową jak zwykle w Albumie na Photobucket PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Wypasione figurki, świetne detale, a skórka lamparcia narzucona na ramiona wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Figurka [a w zasadzie figurki]pierwsza klasa, acz ta lamparcia narzutka to ciut zbyt dżenderowa jak dla mnie ;) Przy okazji mam pytanie- czy zdarzyło wam się, że metalu figurantów Infinity nie był w stanie skleić CA żel Pattex? Umordowałem się z HacTao strasznie...to pierwszy taki przypadek , inne figurki tej firmy były przyjemne w klejeniu... Świetny jest ten drugi z lewej w górnym rzędzie na zdjęciu grupowym, jakżeż nazywa się ta figurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 28 Lutego 2014 Autor Share Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki za komentarze Ten drugi z lewej na górze to mój ulubieniec - Salah Ad Din, genialny dowódca Haqqislamu ;) Aktualnie IMO najlepsza figurka do Infinity, całkowicie subiektywnie pisząc ;) A wszystkie figsy dokładniej można zobaczyć choćby na CoolMini: http://www.coolminiornot.com/artist/KedzioR+vo?browseid=8351159 Co do klejenia natomiast, to nigdy nie miałem problemów z klejeniem. Używam Pattex S.O.S. i nawiercam nawet te maleństwa dla większej trwałości. PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 SALADYN?! Ożeż.... Figurka śliczna, ale najpierw niech Jerozolimę przeklęty pohaniec odda ;) Potem pogadamy o klejeniu i takich tam... Dzięki za wskazówkę, Kędziorze! CMON ostatnio strasznie ciężko mi się wczytuje, stąd pytanie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi