Jump to content

Infinity - żołnier SciFi w skali 30mm - Al Hawwa

KędzioR_vo
 Share

Recommended Posts

Witam,

wrzucam kolejną figurkę do mojej powoli rozrastającej się armii Haqqislamu. Miniaturka była malowana w ramach "pojedynku malarskiego" na forum oficjalnym i są tam fotki WiPów, choć z samego pojedynku to mało wyszło ;)

Mój infiltrator ma ksywę Lampart i to starałem się pokazać na jego smaczku - a wyszło takowo:

img530e3a4593102.jpg

Tutaj można zagłosować na CoolMini:

http://www.coolminiornot.com/352222

No i co tu się dużo rozpisywać - infiltracja jest w modzie ;)

IMG_8197.jpg

Kolejny koleżka niedługo, a na razie Haqqislam prezentuje się w ósemkę:

IMG_8194.jpg

Więcej zdjęć dla wybitnie zainteresowanych lub znudzonych pracą biurową jak zwykle w Albumie na Photobucket

PozdRawiam

Figurka [a w zasadzie figurki]pierwsza klasa, acz ta lamparcia narzutka to ciut zbyt dżenderowa jak dla mnie ;) Przy okazji mam pytanie- czy zdarzyło wam się, że metalu figurantów Infinity nie był w stanie skleić CA żel Pattex? Umordowałem się z HacTao strasznie...to pierwszy taki przypadek , inne figurki tej firmy były przyjemne w klejeniu...

Świetny jest ten drugi z lewej w górnym rzędzie na zdjęciu grupowym, jakżeż nazywa się ta figurka?

Dzięki za komentarze

Ten drugi z lewej na górze to mój ulubieniec - Salah Ad Din, genialny dowódca Haqqislamu ;)

img4fcb3e7fd3ca4.jpg

Aktualnie IMO najlepsza figurka do Infinity, całkowicie subiektywnie pisząc ;)

A wszystkie figsy dokładniej można zobaczyć choćby na CoolMini:

http://www.coolminiornot.com/artist/KedzioR+vo?browseid=8351159

Co do klejenia natomiast, to nigdy nie miałem problemów z klejeniem. Używam Pattex S.O.S. i nawiercam nawet te maleństwa dla większej trwałości.

PozdRawiam