fidor1 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Witam! Jako że jestem tutaj pierwszy raz chciałbym się przywitać i przedstawić Miło mi, Fidor jestem, mama nazwała mnie Mateusz (nie wiem czemu) Brak mi doświadczenia z modelami historycznie istniejącymi, stąd temat Wygrzebałem w szafce pudełko piechoty DAKowskiej z Italeri, trochę szkoda żeby tak smutno leżało i kurz zbierało przez kolejne lata, stąd próba wykrzesania z nich czegoś Efekty pierwszych dni pracy: (fotki urosną po kliknięciu w nie) I od razu kilka pytań: - na forum wolno umieszczać fotki w ten sposób, czy szybko coś zmienić nim modek mnie zje? - poleciłby ktoś jakiś... jako taki (najlepiej darmowy) serwis do hostowania fotek? nic lepszego niż ten którego użyłem tutaj nie znalazłem, a nie bardzo przypadł mi do gustu - przy kolejnych figurkach - na co zwrócić uwagę, czego unikać, z czym się poprawić? - kwestia historyczna - malowanie jest mniej więcej zgodne? czy z czymś uważać przy kolejnych figurkach? Pozdrawiam ! Cytuj
fidor1 Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Brnę dalej Póki co gotowe są dwa MG34 I prośba do użytkowników: Otóż wygrzebałem z szafki takie... coś Dawno, dawno temu dostałem to jako złom do zabawy Sporej części elementów brakowało od początku, kilka pogubiłem osobiście, pudełko również zniknęło Stąd pytanie - pomógłby mi ktoś w identyfikacji cóż to takiego jest ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi