fidor1 Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Witam! Jako że jestem tutaj pierwszy raz chciałbym się przywitać i przedstawić Miło mi, Fidor jestem, mama nazwała mnie Mateusz (nie wiem czemu) Brak mi doświadczenia z modelami historycznie istniejącymi, stąd temat Wygrzebałem w szafce pudełko piechoty DAKowskiej z Italeri, trochę szkoda żeby tak smutno leżało i kurz zbierało przez kolejne lata, stąd próba wykrzesania z nich czegoś Efekty pierwszych dni pracy: (fotki urosną po kliknięciu w nie) I od razu kilka pytań: - na forum wolno umieszczać fotki w ten sposób, czy szybko coś zmienić nim modek mnie zje? - poleciłby ktoś jakiś... jako taki (najlepiej darmowy) serwis do hostowania fotek? nic lepszego niż ten którego użyłem tutaj nie znalazłem, a nie bardzo przypadł mi do gustu - przy kolejnych figurkach - na co zwrócić uwagę, czego unikać, z czym się poprawić? - kwestia historyczna - malowanie jest mniej więcej zgodne? czy z czymś uważać przy kolejnych figurkach? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidor1 Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Brnę dalej Póki co gotowe są dwa MG34 I prośba do użytkowników: Otóż wygrzebałem z szafki takie... coś Dawno, dawno temu dostałem to jako złom do zabawy Sporej części elementów brakowało od początku, kilka pogubiłem osobiście, pudełko również zniknęło Stąd pytanie - pomógłby mi ktoś w identyfikacji cóż to takiego jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Siebel Si-204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 ...lub jak kto woli AERO C3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi