Kuglaty Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Jak w temacie - model obecnie uczestniczy w konkursie fejsbukowym więc bardzo proszę o wasze wsparcie w postaci "lubię to" - link : Quote
plastikk Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Quote
Kuglaty Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Quote
skala72 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Jak pasujesz skrzynki do karoserii pasują tylko odwrotnie, czyli na opak niż w oryginale. Też bym tak przykleił w swoim modelu z rozpędu, pierwszy poszedł prosto z pudła i ma "poprawnie" zamontowane skrzyneczki. Quote
Recommended Posts