Kuglaty Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Jak w temacie - model obecnie uczestniczy w konkursie fejsbukowym więc bardzo proszę o wasze wsparcie w postaci "lubię to" - link : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuglaty Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Jak pasujesz skrzynki do karoserii pasują tylko odwrotnie, czyli na opak niż w oryginale. Też bym tak przykleił w swoim modelu z rozpędu, pierwszy poszedł prosto z pudła i ma "poprawnie" zamontowane skrzyneczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts