Kuglaty Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Jak w temacie - model obecnie uczestniczy w konkursie fejsbukowym więc bardzo proszę o wasze wsparcie w postaci "lubię to" - link : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Ja wiem, że to na szybko,z pudełka prosto ale...skrzynki na tyle boków trzeba kleić obrócone - krótszym bokiem do góry. Faktycznie instrukcja mnie zmyliła hehehe. Postaram się poprawić tego babola. Jak pasujesz skrzynki do karoserii pasują tylko odwrotnie, czyli na opak niż w oryginale. Też bym tak przykleił w swoim modelu z rozpędu, pierwszy poszedł prosto z pudła i ma "poprawnie" zamontowane skrzyneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi