Boros Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Chciałbym poznać wasze opinię na temat wyżej wymienionego modelu? Ma ktoś może plany modelarskie w skali 1/48 z szczególnym uwzględnieniem rozkładu nitów? Chciałbym zrobić z tego zestawu naszego lima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Ten zestaw najbardziej nadaje się na dawcę nosa do MiG-17PF Hobby Bossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Aż tak źle? Spotkałem się z opinią że właśnie model firmy Smer jest poprawny wymiarowo a hb jest MiG-o podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Mam akurat odwrotną opinię, ale wiadomo jak to jest z opiniami ... Na priv się wyłuszczyłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi