Beecker Napisano 14 Października 2014 Autor Share Napisano 14 Października 2014 Witam Dziś w sumie nie wiele, albo aż tyle. Teraz możecie się na mnie powyżywać Idę walczyć dalej Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Wygląda to bardzo dobrze.Jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Października 2014 Share Napisano 14 Października 2014 Mi też się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 15 Października 2014 Autor Share Napisano 15 Października 2014 Witam Dzięki za uwagi. Jednak na tym etapie już nic z tym nie zrobię, ale lekcja jest. Już wszystko jest po lakierze bezbarwnym więc z drapania nici. Nauczka na przyszłość. Ale do rzeczy. Walka z pierdołami : Coraz bliżej końca. Jeszcze troszkę dupereli i naciągi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Witam Dziś mało ale: Przyklejony celownik i pierwsze naciągi. Ulepiłem także figurantów to skromnej winetki: Przy okazji. Ma ktoś jakiś wzór malowania japońskich pilotajców ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 19 Października 2014 Autor Share Napisano 19 Października 2014 No i wypadało by zaprosic do galerii viewtopic.php?f=64&t=45846 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi