Sangheili Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Wita. W związku , żę nauczyłem się sciągać farbę z modeli i zakupiłem nowy aerograf (Adler 7790) i przesiadłem sie w końcu na kryle (w tym rpzypadku vallejo air) postanowilem przemalować z humbroli, moj model skonczony chyba w styczniu albo grudniu ... juz nie pamietam. CHce uzyskać jak najlepzy efekt i przyokazji skzolić się bo duży model duże powierzchnie. Naraize jestem na etapie kolory bazowe. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Przyzwoicie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sangheili Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Witam, nałożony AK streaking grime, brakuje mi jeszcze wprawy w nakladaniu tego... tak sądzę. To są jeszcze jakieś takie dzikie te ruchy pędzla ;P i nie wiem czy nie próbuje za intensywnie to robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Musiałbyś teraz pędzel moczyć w White spirit, potem go delikatnie odsączyć i ruchem w dół jeszcze to rozważać aby było ledwo widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Dokladnie jak Krzysiu napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sangheili Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Wczoraj przetarłem jeszcze raz white spiritem te zacieki a dzisiaj rano dodalem jeszcze trochę zacieków MIG ;pzaciekow lub takich pozostalosci po zaciekach ? no MIG'a jakieś cudo nawet efekty mi się podobają , pędzelek 050 i ręka w miare trzymana dobrzechyba, jescze mi się trzęsie ;p podobno 100 walnąć i będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi