Kuglaty Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Tytułowa Merkava , warsztat można prześledzić -tutaj : viewtopic.php?f=87&t=31325 zapraszam do oglądania i oceny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 obrodziło Merkavami fajnie pobrudzony, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Nie bardzo podobają mi się te anteny. Szczególnie jedna chyba powinna być w odwrotną stronę przyklejona. Cała reszta jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Podoba nmi się chociaz na trzecim zdjęciu wygląd jakbyś tył w bazowym kolorze pozostawił i zapomniał go styrać. Prawdopodobnie to wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Nie bardzo podobają mi się te anteny. Szczególnie jedna chyba powinna być w odwrotną stronę przyklejona. Cała reszta jest okej. Z tymi antenami to już mnie czasami krew zalewa - co impreza modelarska to powydzierane, doklejałem je już chyba 10x :( Podoba nmi się chociaz na trzecim zdjęciu wygląd jakbyś tył w bazowym kolorze pozostawił i zapomniał go styrać. Prawdopodobnie to wina zdjęć. Owszem kosza nie washowałem, te łańcuszki z kulkami są przyklejone tyle o ile i każde pierdnięcie wywołuje ich odpadnięcie ;D (nie pojmuję jak rymuję hehehe) co widać doskonale (zauważyłem dopiero na zdjęciach...ech.. ) na 3 zdjęciu od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Chyba jeden z ladniejszych czolgow, co do wykonania modelu popieram to co napisane wyzej, z mojej strony [specem od pancerki nie jestem] troche dziwnie wyglada brudzenie ukladu jezdnego, wyraznie widac ze czynnosc ta zostala wykonana po przyklejeniu ekranow bocznych. Na zdjeciach z tylu widac brak brudzenia na wewnetrznej czesci kol i do polowy ich wysokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Chyba jeden z ladniejszych czolgow, co do wykonania modelu popieram to co napisane wyzej, z mojej strony [specem od pancerki nie jestem] troche dziwnie wyglada brudzenie ukladu jezdnego, wyraznie widac ze czynnosc ta zostala wykonana po przyklejeniu ekranow bocznych. Na zdjeciach z tylu widac brak brudzenia na wewnetrznej czesci kol i do polowy ich wysokosci. Dziekuję za uwagi, spróbuję coś z tymi brudzingami jeszcze zrobić - na zdjęciach wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi