Paluchtomcio Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Pracuje nad leopardem 2 w polskim malowaniu. Wiadomo że kamuflaż na nim ma ostre przejścia. Jak taki efekt uzyskać korzystając z aerografu?(niby można malować cienką strużką farby ale nie jestem pewien czy mi to wyjdzie) Czy może czymś zamaskować? Ale czym i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Pracuje nad leopardem 2 w polskim malowaniu. Wiadomo że kamuflaż na nim ma ostre przejścia. Jak taki efekt uzyskać korzystając z aerografu?(niby można malować cienką strużką farby ale nie jestem pewien czy mi to wyjdzie) Czy może czymś zamaskować? Ale czym i jak? Taśma maskująca Tamiya. Dostępna bez recepty w każdym sklepie modelarskim. Po zamaskowaniu krawędzi resztę zaklej dowolną taśmą malarską zostawiając odkryte tylko to co ma być malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paluchtomcio Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 No tak też o tym myślałem. I mam nawe 2 taśmy tamiyi jedną bardzo szeroką drugą wąską. Tylko troche się boje jak te wszystkie zaokrąglenia, zawijasy i tak dalej, czy uda mi się tasmą to zamaskować. No ale spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paluchtomcio Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Fajnie ci wyszło tyle że ja robie 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi