kamilego96 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam czy ktoś pomoże mi z farbami ak-interactive? Mam kompresor ze stałym około 2 barowym ciśnieniem. Farby zachowują się dziwnie: tworzą grubą powłokę. Czym tym zaradzić bo nie mogę podwyższyć ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Rozcieńczyć farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilego96 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Próbowałem kupie może rozcieńczalnik AK-inter. zamiast rozcieńczać wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Doskonale do ich rozcieńczania nadaje się sidolux do podłóg PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaszek123 Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Mierzu serio rozcieńczasz farby akrylowe sidoluxem? Jak to się sprawuje? Nie słyszałem o tym że można farbę akrylową rozcieńczać lakierem akrylowym? Próbował ktoś tego jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Nie lakierem jako takim, a sidoluxem który w sam sobie jest mocno rozcieńczony i bardzo dobrze przechodzi przez aerograf. Tylko nie lej za dużo, bo farba będzie słabiej kryć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Grudnia 2014 Share Napisano 22 Grudnia 2014 Mierzu serio rozcieńczasz farby akrylowe sidoluxem? Jak to się sprawuje? Nie słyszałem o tym że można farbę akrylową rozcieńczać lakierem akrylowym? Próbował ktoś tego jeszcze? Serio! Bo jest to tani sposób, a lakier sidolux świetnie się do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi