Ipkinss Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 Witam! Widziałem dziś na allegro cztery P-7a (jako nowości z Mastercraftu) w różnych malowaniach (polskim, niemieckim, rumuńskim i ruskim) . Model posiada wypraski z zestawu PZW ale z nowymi, fajnymi kalkami. Cena to tylko 10zł Fajnie, że coś takiego się ruszyło bo przy pomocy niektórych blaszek do P-11 i pewnej dozie cierpliwości można z tej "siódemki" zrobić fajny model. Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Października 2007 Share Napisano 9 Października 2007 wydaje mi się ,że ta "7" ma całkowicie spieprzony kadłub.Jakiś taki pękaty,kwadratowy. Może się myle,Ale nie podoba mi się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 10 Października 2007 Autor Share Napisano 10 Października 2007 Kadłub faktycznie mógłby być trochę węższy ale główną jego wadą jest płaski spód. Co ciekawe linie podziału blach są wgłębne w przeciwieństwie do np. P-11 z PZW. Niestety (a może stety) nie odwzorowano faktury blachy falistej na płacie i statecznikach. Swoją "7" sklejałem trzy lata temu i nadal cieszy moje oko (mimo, że teraz wiele rzeczy zrobiłbym inaczej ) Ogólnie model nie jest taki zły pzdr Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi