Seb Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 http://panzerart.pl/index.php/welcome/produkt/111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 11 Stycznia 2015 Share Napisano 11 Stycznia 2015 Grymson, zapodaj fotki wieży z oboma zasobnikami, bo nie widzę, w czym problem. Aż taki wielki ten zasobnik z Panzerartu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Witajcie. Wieża Kotka I, nie może być symetryczna, a tak jest w Academy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2015 Wrzucę może później foto. W każdym bądź razie po przymierzeniu do wieży ten z PanzerArt'u wyłazi na właz boczny ;/ I to sporo, ok. 0,5/1 cm. EDIT Wiem że inna wersja, ale gość jest dla mnie mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam po długiej przerwie od Tygrysa. Zebrały mi się chęci i kupiłem zestawik Tamki 35216 aby przełożyć ten nieszczęsny zasobnik. Jak się jednak okazało wieża w Tamce i Academy jest taka sama ;] Pomału dochodzę do wniosku że ten zasobnik jest jakiś ostro spartolony ;/ Jak sytuacja wygląda w Dragonie? Ma ktoś jakieś zdjęcia podglądowe wież Tygrysów z różnych firm? Ew druga możliwość, zmienić projekt z "Tiki" na np czołg Wittman'a z nr S04, ma ktoś może zdjęcie z przodu na jarzmo działa ? I czy ten Wittman'a miał zasobnik Kurski? Zauważyłem również że "Tiki" na jarzmie ma dziwny schodek a ja w swoim projekcie zamontowałem już bez tego wcięcia ... Ew jak ktoś ma pomysł na jakiś inny. Do dyspozycji mam kalki z nr: S03 - SS Leibstandarte - Rosja '43 S04 - 101 sPzAbt - Rosja '44 S13 - SS Das Reich - Rosja '43 S33 - SS Das Reich - Rosja ? S45 - 101 sPzAbt - Rosja '43 123 - sPzAbt 502 - Rosja '42 213 - 502 sPzAbt - Rosja '44 332 - 503 sPzAbt - Rosja '43 + 2x Tunezyjczyków nr 702 i 131 + do dyspozycji zasobniki Tamki/ Academy Będę wdzięczny za pomoc .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi