dak3000 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Udało mi się znaleźć trochę czasu by zrobić mała sesje zdjęciową, a oto co z tego wyszło Zapraszam do komentowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 aż mi się Radom przypomniał i jej specyficzny dzwięk wirnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Ciekawe są te malowania Red Bulla, może sam bym zmajstrował EC135 lub T-28 Trojan. Czemu kalka jest porwana, a model nie jest błyszczący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Gdzie jest tak kalka porwana? a na modelu jest tylko SIDO więc na pewno jest błyszczący . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Bardzo fajna Kobra...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 27 Kwietnia 2014 Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Obserwowałem warsztat i efekt koncowy bardzo mi się podoba..ciekawy model i ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi