koju99 Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Witam. To jest mój drugi model. Nie jest idealny,ma kilka wad(lakier,pobrudzony klejem i kurzem) ale jestem zadowolony z ukończenia go. Następnym razem bardziej się postaram i poprawie błędy z poprzedniego modelu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miauryc Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Fajne camaro, faktycznie ideał to nie jest (np. mało szczegółowo pomalowany silnik) ale jeśli to twój 2 model to zaczynasz lepiej niż ja (Choć gdy zaczynałem kleić modele, to miałem 8 lat.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YaMaKaSsi Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Witam. A ja jestem zadowolony z Twoich poczynań. Ja jak zaczynałem modelarstwo miałem z 12 lat a wtedy wychodził mi do słownie coś strasznego w porównaniu do tego. Nie jest super ale to na prawdę dobry początek ku dobremu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koju99 Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 Dziękuje za miłe komentarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Jak na drugi model nie jest źle. Na minus na pewno koła postaraj się je ładnie schować w nadkola i troszeczkę obniżyć je, kratki wlotów powietrza, powinny być pomalowane w czarny pół-mat lub mat o wiele ładniej wtedy będzie się prezentował z przodu, i postaraj się pomalować puszkę filtra oraz przewody również w na mat, aby się nie błyszczały. I zrób lepsze zdjęcia modelu, a na pewno więcej osób się tutaj wypowie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts