koju99 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam. To jest mój drugi model. Nie jest idealny,ma kilka wad(lakier,pobrudzony klejem i kurzem) ale jestem zadowolony z ukończenia go. Następnym razem bardziej się postaram i poprawie błędy z poprzedniego modelu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Fajne camaro, faktycznie ideał to nie jest (np. mało szczegółowo pomalowany silnik) ale jeśli to twój 2 model to zaczynasz lepiej niż ja (Choć gdy zaczynałem kleić modele, to miałem 8 lat.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YaMaKaSsi Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Witam. A ja jestem zadowolony z Twoich poczynań. Ja jak zaczynałem modelarstwo miałem z 12 lat a wtedy wychodził mi do słownie coś strasznego w porównaniu do tego. Nie jest super ale to na prawdę dobry początek ku dobremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Dziękuje za miłe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Jak na drugi model nie jest źle. Na minus na pewno koła postaraj się je ładnie schować w nadkola i troszeczkę obniżyć je, kratki wlotów powietrza, powinny być pomalowane w czarny pół-mat lub mat o wiele ładniej wtedy będzie się prezentował z przodu, i postaraj się pomalować puszkę filtra oraz przewody również w na mat, aby się nie błyszczały. I zrób lepsze zdjęcia modelu, a na pewno więcej osób się tutaj wypowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi