gomess2 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Witam wszystkich. Po dosyć sporej przerwie chciałbym zaprezentować efekt końcowy mojego drugiego modelu. Resztę fotek wkleję na dniach. Pozdrawiam Cytuj
Bartosz13 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 O kurde, widze tu ładny i ciekawy model wklej wiecej zdjęć Cytuj
genek94 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Witam, piekny modelik ci wyszedł. Mam do Ciebie mała prośbę, czy mógłbyś zmierzyc go i podać mi kilka wymiarów? chodzi mi o całkowite wymiary, oraz wymiary kabiny(dł/sz/wys). z góry dzięki. Pozdro Cytuj
Jalowa Napisano 27 Czerwca 2016 Napisano 27 Czerwca 2016 Część mam takie małe pytanko jak zrobiłeś tylnie przewody do naczepy?były w zestawie czy masz jakiś fajny patent albo gdzieś słyszałeś ? Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 28 Czerwca 2016 Super Moderator Napisano 28 Czerwca 2016 Tylko postaraj się o lepsze zdjęcia, bo z na tych nie za wiele widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi