Polski_Czołgista Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Witacie! Pamiętacie ten wątek? http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=41835 Popracowałem jeszcze troszkę nad nim i efekty wg mnie są fajne. Jestem ciekawy waszych opini. Wszelkie uwagi i pochwały mile widziane tutaj model pomalowany lakierem do włosów tu pomalowany białą farbką PACTRY (Acrylic Enamel white matt) a tu koniec - model zakończony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Wszystkie komentarze mile widziane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=56&t=42035 i czy zimowym kamuflażem powinno być pokryte "wszystko" łącznie z lufą km-u, szkłem reflektora, narzędziami i wewnętrzną stroną włazów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWALLO Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Powiedz mi za co chciałbyś dostać pochwały...???? Bandaże kół czarno-szare... Tak jak "Hiwis" napisał cały popryskany jakimś białym "śniegiem", według mnie nie jest nawet poprawny!!! Skoro jesteś członkiem forum, powinieneś podpatrywać warsztaty innych użytkowników i uczyć się jak poprawnie wykonać model, a nie wrucasz jakieś fotki bardzo słabego modelu na gazetach. Zanim zabierzesz się za "weathering" czy chociażby za technikę lakieru do włosów popracuj nad czystością sklejania modelu oraz nad poprawnym schludnym malowaniu wszystkich elementów np.opon, narzędzi, lufy KM-u itp. Żeby było jasne, nie chcę Cię zniechęcać do modelarstwa. Zwróć po prostu uwagę na podstawowe rzeczy, a będzie OK Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Sory wstawiłem nie to zdjęcie. Mój błąd. Wstawie nowe jak najszybciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid9712 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 To czekamy na to zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts