Diego Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Witam serdecznie, Milo mi powiadomic, juz teraz oficjalnie, ze najblizsze nowosci HDL, w skalach 1/72 oraz 1/48, dedykowane beda legendarnemu F-4 Phantom II, którego 50-lecie pierwszego lotu przypada w 2008 roku. - Koncentrujemy sie na na uzytkownikach eksportowych ( Korea Pld, Iran, Egipt, Turcja, Grecja, Hiszpania ) oraz Gwardii Narodowej i jednostkach Rezerwy USAF - Zadna z oferowanych maszyn nigdy wczesniej nie byla opracowana i dostepna dla modelarzy w formie kalkomanii. - Wiele z nich posiada ponadto unikalne schematy malowania. - Liczni sa tez "zabójcy MiGów" - majacy na swych kontach zestrzelenia z czasów sluzby w Wietnamie lub wojny Iransko-Irackiej. Juz dostepne: 72053 & 48023 RF-4C /RF-4E http://www.jadarhobby.waw.pl/hidecal-48023-rf4crf4e-phantom-kalkomania-p-13578.html Nastepnie ukaza sie, w kolejnosci: 72055 & 48025 F-4D: -Iran (IIAF & IRIAF) -Korea Pld. -Texas AFRes -Florida AFRes -Texas ANG -Kansas ANG 72056 & 48026 F-4E/RF-4C -Iran -Egipt -Texas AFRes (TX;TH) -Korea Pld. (F-4E & RF-4C) -Mississippi ANG (RF-4C) 72041 & 48016 F-4E /RF-4E -Turcja (F-4E & RF-4E) -Grecja (F-4E & RF-4E) -Indiana ANG (HF) -New Jersey ANG 72057 & 48027 F-4C/D - Hiszpania - Oregon ANG - Indiana ANG (HF;FW) - Korea Pld. - New York ANG - Kansas ANG Pozdrowienia Diego HDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Za kalki do F-4 ale może tak coś do naszych było nie było też ciekawie malowanych samolotów (czytaj MiGów-23 i 21). Przykładów ciekawych malowań chyba nie trzeba daleko szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 No właśnie malowań ciekawych jest wiele MiGi - 21(eRki Bisy), -23, -29 (Malbork?, kontyngent "Orlik"), Sokół - mamy przecież wreszcie model, Iskry. Eh wiem marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 No właśnie malowań ciekawych jest wiele MiGi - 21(eRki Bisy), -23, -29 (Malbork?, kontyngent "Orlik"), Sokół - mamy przecież wreszcie model, Iskry. Eh wiem marzenie... Niechwaląc się sam "maczałem" palce we wzorach malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi