Daz Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Kolejnym elementem większej układanki, jaką ma być pokład lotniskowca, z 5-6 maszynami, po za HH-60H Seahawk, HH-60R Rescue Hawk, MH-60, będzie Super Cobra Na pierwszy rzut wnętrze, specjalnie nie bawiłem się w detale bo robię wersję zamkniętą, gdzie będzie widać tyle co przez szyby Kokpit tak jak z pudełka, jedyne co to zeszlifowałem pasy, które były odlane razem z fotelami, i zrobiłem własne Cytuj
Daz Napisano 11 Maja 2014 Autor Napisano 11 Maja 2014 chciałem żeby nie wyszedł zbyt przekombinowany, i tak jak wspomniałem nie będzie zbyt widoczny więc myślę że wystarczy PS. Tutaj Hamman są fotele malowane właśnie Pactroą A30, i chyba rzeczywiście na malowanie całego MH-60 tym to zbyt jasny by wyszedł Cytuj
Daz Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Cobra okazała się dużo mniej wymagająca niż sądziłem, i że wczoraj i dziś miałem trochę wolnego to na szybko wstępne zdjęcia z efektu budowy : Jeszcze zostały do zrobienia detale i elementy zabezpieczeń związane z "parkowaniem" na lotniskowcu Cytuj
Hamman Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Jak na razie wygląda super i szybko tobie to idzie, mój model mial teraz 2 dni przerwy ale myślę że dziś trochę podciągnę jego budowę. Cytuj
adamkijak Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Super, duze postepy z oszkleniem, ladnie kalki siadly. Cytuj
Daz Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 Dzięki, miło mi to słyszeć Jakoś miałem "wenę" i szybko mi poszło, i na szyby zacząłem stosować nie maskol tylko taśmę tamiya, która super zabezpiecza oszklenia Cytuj
Daz Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 Kolejny etap - zatykanie, wiązanie, usztywnianie czego się tylko da Cytuj
Daz Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=43577 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi