Daz Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Kolejnym elementem większej układanki, jaką ma być pokład lotniskowca, z 5-6 maszynami, po za HH-60H Seahawk, HH-60R Rescue Hawk, MH-60, będzie Super Cobra Na pierwszy rzut wnętrze, specjalnie nie bawiłem się w detale bo robię wersję zamkniętą, gdzie będzie widać tyle co przez szyby Kokpit tak jak z pudełka, jedyne co to zeszlifowałem pasy, które były odlane razem z fotelami, i zrobiłem własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 kokpit wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 11 Maja 2014 Autor Share Napisano 11 Maja 2014 chciałem żeby nie wyszedł zbyt przekombinowany, i tak jak wspomniałem nie będzie zbyt widoczny więc myślę że wystarczy PS. Tutaj Hamman są fotele malowane właśnie Pactroą A30, i chyba rzeczywiście na malowanie całego MH-60 tym to zbyt jasny by wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 a Tamiye czym można rozcieńczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 jak postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Maja 2014 Autor Share Napisano 12 Maja 2014 Cobra okazała się dużo mniej wymagająca niż sądziłem, i że wczoraj i dziś miałem trochę wolnego to na szybko wstępne zdjęcia z efektu budowy : Jeszcze zostały do zrobienia detale i elementy zabezpieczeń związane z "parkowaniem" na lotniskowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Jak na razie wygląda super i szybko tobie to idzie, mój model mial teraz 2 dni przerwy ale myślę że dziś trochę podciągnę jego budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Super, duze postepy z oszkleniem, ladnie kalki siadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Maja 2014 Autor Share Napisano 13 Maja 2014 Dzięki, miło mi to słyszeć Jakoś miałem "wenę" i szybko mi poszło, i na szyby zacząłem stosować nie maskol tylko taśmę tamiya, która super zabezpiecza oszklenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 ale pewnie już to foto widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Maja 2014 Autor Share Napisano 13 Maja 2014 Kolejny etap - zatykanie, wiązanie, usztywnianie czego się tylko da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 14 Maja 2014 Autor Share Napisano 14 Maja 2014 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=43577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi