Wolfh Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj więc przepraszam jeśli napisałem w złym dziale. Chciałbym się zapytać o dostępność modelu Su 17/20/22 w skali 1/32 albo 1/48. Szczególnie w tej pierwszej. Szukałem i nie znalazłem nic sensownego. Czy ktoś robi te modele i jesli tak, które są najbardziej szczegółowe? Są może dostępne dodatkowe blachy do tego samolotu? Na marginesie chciałbym też spytać o modele wózków do przewozu rakiet do tych samolotów. Również w w/w skali. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 W 1:48 będzie dużo łatwiej bo są, co prawda już nei produkowane ale ciągle dostępne zestawy Kopro/Eduarda Su-22M3 i Su-22M4. W obu pudłach są te same części, w modelu Eduarda są dodatki żywiczne i fototrawione. Podobnie z uzbrojeniem z wózkami - w 48ce Eduard produkuje sporo żywicznego uzbrojenia, które można by podwiesić pod sukę - wózki też można znaleźć. W 1:32 są jakieś żywiczne modele ale w Polsce chyba nie są dostępne, trzeba by szukać po ebay'u i to raczej w USA niż w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi