fiedotow Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Prezentowany przeze mnie już Spitfire Mk. I Airfixa w 1:48 + dodatkowe elementy ale w stylu retro Aha... Ta galeria ma mieć taki właśnie wygląd a nie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Klimat jest! Fotka nr 3 przypadła mi do gustu. Będzie galeria in plus samego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Program to PhotoScape. Fajny i prościutki... Jarku... Na żywo w Koszalinie Ale jedno wrzucę... A co mi tam ;) .. no dobra... dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Strasznie lubię to malowanie ;) Ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi