Wiktak Napisano 19 Października 2007 Autor Share Napisano 19 Października 2007 Nie widze tego tematu , a on jak jest to gdzie w galerii czy w warsztacie PS.: O 14 jade do sklepu modelarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 (edytowane) W galerii: viewtopic.php?t=3084&highlight=spitfire relacja tu: viewtopic.php?t=2605&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrawiam! P.S. "Sam" to się skleja model Tamki, formy Revella są już niestety mocno zniszczone i posiadają "wklęśnięcia", ubytki i duże różnice w grubości ścianek. Edytowane 19 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 19 Października 2007 Autor Share Napisano 19 Października 2007 Ale ze mnie gapa , muszę sobie okulary kupic... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 A jest na forum?? Bo go jakoś nie widzę O mnie mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 19 Października 2007 Autor Share Napisano 19 Października 2007 Nie , chodziło mi o wątek w którym jest zamieszczony twój modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Nie , chodziło mi o wątek w którym jest zamieszczony twój modelik Ja go tylko kupiłem jeszcze nie robiłem . Na razie robie Malibu ( jest relacja w cywilach) potem P-40E i dopiero Spit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi