Paweł_ Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Witam Panowie, ostatnio z ojcem wysnuliśmy plan modelarski w skali 1:1. Jako, że moja matka wraca z italii, to pewnie już się tak nie będę woził smartem... Ale przejdźmy do meritum sprawy. Potrzebuję takie oto autko Jest to Zastawa 750(której bliźniakiem z tego co pamiętam był Fiat 600) z samej zastawy potrzebujemy głównie skorupę oraz pewnie koła i zawieszenie na tyle sprawne aby wtoczyć to na lawetę. Ważne aby samochodzik był w cenie rozsądnej... ponieważ naszym celem nie jest zrobienie z niego błyszczącego oryginału, będzie dużo cięcia i spawania... Silnik który trafi w tą skorupę po wzmocnieniu to motor z Fiata Uno Turbo 1,3l, co oznacza, że oryginalny jakoś bardzo konieczny nie jest. Jeśli ktoś posiada jakąś wiedzę na temat auta/auto zgłaszać na PW PS Post zamieściłem tutaj po krótkiej(bardzo) naradzie z jednym z modów działu giełda. PS2 gdy zostaną zakupione wszystkie składniki może uda się go przekształcić w worklog ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Masz jakieś rysunki, jak sobie to wyobrażasz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_ Napisano 14 Października 2007 Autor Share Napisano 14 Października 2007 Na razie rysunków nie ma, bo jeszcze nie było skorupy... silnik już oglądaliśmy... Prawdopodobnie trzeba będzie wywalić tylną kanapę, bo się to wszystko w komorze silnikowej może nie zmieścić... Rysunek robi mój ojciec... on jest dobry w te klocki... ja to technikę miałem przez rok i uczyliśmy się pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi