zablo1978 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Witam. Ostatnio z szafy wydostałem ten zestaw figurek, od razu pod pędzel poszedł ten żołnierzyk. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Mi się podoba. Jeden drobiazg - magazynek bębnowy do PPSz był przenoszony w zielonej ładownicy na pasie, u ciebie wygląda jak by był przytroczony do pasa. Jeżeli dasz radę - przemaluj. Buty bardziej by podchodziły czarne. Gratuluję ręki do malowania w tej skali, próbowałem kiedyś figurki z tego samego zestawu pomalować i za bardzo mi się ręka trzęsła żeby coś z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Witam. Michal_G masz rację już te uwagi poprawiłem, ale fotki będą przy następnych ruskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi