mysiek13 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Witam "Choroszemu" pojawi się niedługo ciekawa konkurencja, ze zdjęć test-shotów widać jakby były to formy w nowej dla ACE technologii, dające znacznie lepsze odwzorowanie elementów, jak w "polskim" Boforsie http://www.acemodel.com.ua/ru/model/523 Wydaje mi się, że bez większych problemów możemy uzyskać kolejny model "polskiego września"... Chyba , że czegoś nie zauważyłem i lepiej obeznani Koledzy wyleją mi kubeł zimnej wody na głowę :( Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Detal wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Ja bym się cieszył, wreszcie dużo lepsze modele. Z tego co słyszałem, Alex zainwestował w nową "technologie". Co do konkurencji dla polskich resinów, to .. jeszcze trochę brakuje, ale nie wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 nie brakuje nic, nawet jest lepsza Schneiderka - ma konplet nitow, Choroszy jakies 30%. Znajac zycie i tok myslenia ACE to bedzie jeszcze wersja na DS-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 http://www.acemodel.com.ua/en/model/522 Dzis pojawił sie na mailu newsletter z Ace o wdrożeniu do produkcji w/w działa. Pojawiło sie kilka nowych zdjęć. Moze się wypowiedzą nasi specjalisci czy da radę z tego zrobić nasze działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Wstępnie porównując dane ze strony ACE z tom 27 Wielkiego Leksykonu Uzbrojenia Wrzesień 1939 wynika , że WP stosowało właśnie taka wersje tego działa ( czyli mod. z 1917)... Być może różnice będą w przodku lub detalach, ale o tym dowiemy się jak model dostaniemy w łapki zamierzam ze 2 sztuki nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 ja równiez zamierzam kupić jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2014 właśnie razem z Diamondem IBG odebrałem Schneidera i wyjść nie mogę z zachwytu nad skokiem jakościowym Alexieja z ACE model jak normalny model a nie "szortran" )) detal ładny, wszystko wydaje się proste bez nadlewek, zwichrowań itd. itp. :0 Dla wszystkich którzy męczyli kiedyś "ejsa" był nawet taki Klub świat się zawali )) Oby więcej takich perełek z ukraińskiej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Oby więcej takich perełek z ukraińskiej stajni Szkoda, że nasze MF nakłada wszelkie podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi