Boros Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Uległem modzie na podkład z "sreberka", mam całą puszkę Revella i chcę go wykorzystać pod kolor który będzie robiony z gunze. Jest prawdopodobieństwo że się "pogryzą" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Witaj. Nie, nie powinny, ale jak już zdrapiesz Gunze i będziesz chciał na to położyć jakąś chemie typu Wash, Pigment ( tu utrwalacze do nich ), to uważaj na Revella, może go naruszyć. Pryśnij przed chemią Sido, a najlepiej werniks akryl. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dzięki za szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi