zablo1978 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Witam. Następna formacja którą pomaluję to Czerwone Diabły prawdopodobnie z okresu operacji Market Garden. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Jak na takie maluchy to wg.mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2014 Jakoś te mniejsze figurki mi lepiej wychodzą od tych większych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Te karabiny to steny 5 czy 4. Powinno w instrukcji widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zablo1978 Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Witam. W instrukcji to tego nie ma, fachowcem od broni to też nie jestem, ten pistolet maszynowy wygląda na Stena Mark 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Figurka wykonana super, natomiast producent dał ognia ze sposobem trzymania Stena (za magazynek) - zacięcie pewne. To się zdarzało niedoszkolonym konspiratorom, ale nie spadochroniarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi