Marak Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 ...Jak masz problem z oceną gęstości to wlej sobie do jednej nakrętki mleko, a w drugiej nakretce rozcienczaj farbę. I porównuj, aż osiągniesz gęstość mleka. Farba taka właśnie powinna być - jak mleko.... Sprecyzuj jakie mleko, bo to 3,2% jest 8 razy bardziej gęste od mleka 0,5%. Myślałem, że najlepsze będzie takie prosto od krowy. Wczoraj wlałem do nakrętki, ale dzisiaj zrobiło się z niego "zsiadłe mleko", więc to chyba nie będzie dobry wzorzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 I u mnie ta fura czeka w magazynie, ale z powodu braku czasu już dwa zaczęte modele leżą nieruszane z 3 miesiące :/ Więc daleka droga nim zacznę ten model sklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi