Gulumik Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Witam oto tank destroyer ;) z figurkami z MiniArtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Fajny tylko ten palacz ma za dużego papierosa......jak dzigit wygląda..... i łoże działa powinno być metaliczne a nie czarne.......... odczucia pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Modelik świetny a fajka naprawdę trochę za duża. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 mi się podoba, jedyny dla mnie minus - powinien stać na dioramce Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 fajka naprawdę trochę za duża Może to tak zwany cięty papieros, czyli nie paczkowany, ale brane odpadki o rożnej długości? Albo skręcik niewymiarowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesA Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Fajny model. Muszę się nauczyć robić takie plandeki Gratuluję wykonania i pozdrawiam JamesA ________________ Na warsztacie: F4U Corsair 1/48 Academy - 25% T-60 1/35 Aeroplast - 20 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Superowy modelik, Gulumik rządzisz !! Mam nadzieje że pojazd wyląduje na dioramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Jak ja bym siedział na skrzyniach z amunicją to chyba bym się bał palić papierosy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Przecież to jest amunicja, a nie nitrogliceryna albo trotyl w kostkach. Nie da się tak sobie zaprószyć ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 bardzo ladny modelik, fajnie wyszli zolnierze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Jak byś był doświadczonym Niemcem to byś papierosa zapalił nawet na rozsypanym prochu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Ja mam tylko jedno "Ale": Czy taka skrzynia utrzymała by sie na nim podczas jazdy? Jak byś zrobił jakieś mocowania to by to wyglądało bardziej naturalne. Poza tym model jest świetnie pomalowany Gratuluje kolejnego świetnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio1971 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi