Skinn3r Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Czołem Po pewnym czasie zmagań z modelarstwem redukcyjnym, a dokładniej z modelami pancerki współczesnej w skali 1:72, uznałem, że czas odpocząć od tego na chwilę i wrócić do korzeni. Na pierwszy ogień pójdzie BMW e36 325i - stary model Revella, który wygrzebałem przypadkiem u znajomego. Ze względu na brak wielu części wpadła mi do głowy koncepcja zrobienia z niego auta drifterskiego. Poza zewnętrznym doprowadzeniem tego modelu do ładu i składu, planuję 'wybebeszyć' całe wnętrze, co równa się z robieniem go od podstaw. Do środka wpadnie też klatka i fotel kubełkowy. Z kwestii zewnętrznych - przeróbka wydechu na sportowy, odpowiedni felunek i dobranie odpowiedniej wysokości zawieszenia, reszta wyjdzie w praniu Usunięty stary lakier i "kontrolnie" psiknięte podkładem: Sorki za jakość - foto robione pomidorówką Cytuj
Diobeu Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Czym robione? Koncepcja mi się podoba. Ciekawym efektu. Cytuj
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Chciałbym to auto w moim magazynie. Ale jak się pojawi na allegro to kosztuje majątek :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi