Skinn3r Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Czołem Po pewnym czasie zmagań z modelarstwem redukcyjnym, a dokładniej z modelami pancerki współczesnej w skali 1:72, uznałem, że czas odpocząć od tego na chwilę i wrócić do korzeni. Na pierwszy ogień pójdzie BMW e36 325i - stary model Revella, który wygrzebałem przypadkiem u znajomego. Ze względu na brak wielu części wpadła mi do głowy koncepcja zrobienia z niego auta drifterskiego. Poza zewnętrznym doprowadzeniem tego modelu do ładu i składu, planuję 'wybebeszyć' całe wnętrze, co równa się z robieniem go od podstaw. Do środka wpadnie też klatka i fotel kubełkowy. Z kwestii zewnętrznych - przeróbka wydechu na sportowy, odpowiedni felunek i dobranie odpowiedniej wysokości zawieszenia, reszta wyjdzie w praniu Usunięty stary lakier i "kontrolnie" psiknięte podkładem: Sorki za jakość - foto robione pomidorówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 23 Października 2014 Share Napisano 23 Października 2014 Czym robione? Koncepcja mi się podoba. Ciekawym efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Chciałbym to auto w moim magazynie. Ale jak się pojawi na allegro to kosztuje majątek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi