Oli360 Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Moja w sumie pierwsza dokończona diorama. Dużo błędów i nierówności lecz cieszy oko na tyle, że nie zwraca się na nie uwagi ;) Jak to mówią głupi nie pozna, mądry nic nie powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Rozumiem, że kolega młody i początkujący modelarz i pierwsza diorama (stąd takie a nie inne wykonanie modeli, malowanie) - ale napisz może co ona ma niby przedstawiać bo tak to trochę chaotycznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oli360 Napisano 6 Lipca 2014 Autor Share Napisano 6 Lipca 2014 Dokładnie-początkujący. Co ma przedstawiać ? hmm... Przyjmijmy, że samolot się zepsuł, a załoga go naprawia Ogólnie nie miałem założenia co do konkretnej sceny historycznej lecz chciałem spróbować stworzyć cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) To "cokolwiek" Ci wyszło perfekcyjnie! Teraz pora zrobić coś z sensem i trzymające się kupy. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomidor Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 Sprawdziłeś chociaż jak otwiera się osłona kabiny w B-17 (podpowiem: się nie!) i jak powinno wyglądać stanowisko strzelca ogonowego? I dlaczego naprawiają go ludzie w maskach przeciwgazowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi